Termeni si Condiții

Bună ziua!

Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile noastre și vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.adictoromania.com, care este deținut și operat de societatea SC ADICTO DANCE SRL.

Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor termeni și condiții, așa cum sunt ele prezentate mai jos:

1. Definiții și termeni

a. Utilizator – persoană care accesează și folosește site-ul nostru;

b. Servicii – toate serviciile oferite de site-ul nostru, inclusiv abonamentele pentru cursurile de dans;

c. Conținut – toate informațiile, conținuturile și materialele disponibile pe site-ul nostru.

2. Drepturile de autor și proprietatea intelectuală

Toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală asupra conținutului și serviciilor noastre sunt protejate conform legii. Utilizatorii nu au voie să copieze, modifice, distribuie, afișeze, transmită sau să vândă niciun conținut sau serviciu de pe site-ul nostru, fără acordul prealabil al nostru.

3. Politica de confidențialitate

Informațiile furnizate de utilizatori în timpul utilizării site-ului nostru vor fi tratate conform politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate înainte de a furniza informații personale pe site-ul nostru.

4. Abonamentele pentru cursurile de dans

Site-ul nostru oferă abonamente pentru cursurile de dans. Abonamentele pot fi achiziționate online și sunt supuse unor termeni și condiții specifice. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile abonamentelor înainte de a le achiziționa.

5. Limitări de responsabilitate

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul nostru. Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe, iar utilizatorii accesează aceste site-uri terțe pe propriul lor risc. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.

7. Litigii

Orice litigiu legat de utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre va fi rezolvat prin negocieri între părți. În cazul în care nu se ajunge la o înțelegere amiabilă, litigiul va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente.

8. Legislație aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația română în vigoare.

9. Dispoziții finale

Dacă una sau mai multe prevederi ale acestor termeni și condiții sunt considerate nule sau nevalide, celelalte prevederi nu vor fi afectate și vor rămâne în vigoare.

Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus și că sunteți de acord să vă supuneți acestora în totalitate.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile noastre și vă dorim o experiență plăcută și utilă pe site-ul nostru!

en_US